Veelgestelde vragen: Betalen


Betalen

 • Met welke methoden kan ik betalen?

  Je kunt bij USfoodz betalen met MisterCash, PayPal, Creditcard, Direct e-banking en Gift Card.

  Via PayPal: PayPal is een populaire internationale betaalmethode waarmee je jouw aankopen direct en veilig kunt betalen.

  Via creditcard (Visa en MasterCard). Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Let op, als je met een creditcard betaalt kan het in zeldzame gevallen tot vijf werkdagen duren voordat we je betaling ontvangen hebben.

 • Hoe wordt de veiligheid van mijn betaalgegevens gegarandeerd?
  Alle betalingen worden veilig afgehandeld door MultiSafepay, een vertrouwde betaaldienst voor aankopen via internet. Bij het afrekenen wordt een beveiligde verbinding tot stand gebracht volgens een zogenaamde SSL procedure. Dit is herkenbaar aan het slot-symbool in de adresbalk van uw browser en het webadres beginnend met https://. Tenslotte wordt via de beveiligde betaalomgeving van uw bank of creditcardprovider de betaling afgerond.
 • Hoe gebruik ik mijn gift card of kortingscoupon?
  In het afrekenscherm kun je een couponcode invullen. Tijdens het invullen is het belangrijk dat je de code exact overneemt in het daarvoor bestemd vakje. Hierna wordt de waarde van de couponcode verrekend met het te betalen bedrag.